Forstå kryptovaluta – få mere plads i renovationsbudgettet

Forstå kryptovaluta – få mere plads i renovationsbudgettet

januar 31, 2022 Slået fra Af Josefine

De fleste danskere har nok efterhånden hørt om kryptovaluta, og som oftest har det været i forbindelse med nogle af de store prisstigninger, der er blevet set på markedet. Alligevel er det de færreste danskere, der overhovedet har forsøgt at sætte sig ind i teknologien for slet ikke at snakke om at investere i den.

Lær om kryptovaluta- Det er også for dig

Efterhånden som det bliver nemmere og nemmere at investere i kryptovaluta, bliver de store prisstigninger imidlertid ikke ved med bare at være gode nyhedshistorier. Nu er det lige pludselig også prisstigninger, du kunne have haft del i, og som kunne have været med til at finansiere et nyrenoveret køkken, en pænere have eller lignende.

Hvis du er træt af at ærgre dig over de penge, du på den måde lader ligge på bordet, er det måske på tide at lære lidt mere om kryptovaluta som teknologi og investeringsobjekt. Det kan du med fordel gøre online, hvor meget af snakken om og investeringen i kryptovaluta alligevel foregår. I så fald kan det være, at du falder over aktieskolen.com, hvor de ikke længere kun underviser i aktier. De skriver og underviser også om, hvordan man kan bruge sine investeringsevner til at tjene penge på kryptovaluta. De skriver sågar om konkrete kryptovalutaer, så du kan sætte dig ind i teknologien og få inspiration til dine investeringer.

Køb Cosmos- Men forstå først teknologien

En af disse kryptovalutaer, kunne være Cosmos. Prisen på Cosmos såvel som valutaens markedsbevægelser ser lovende ud i øjeblikket, så køb Cosmos, hvis du tror på Cosmos. Som regel bør man dog først købe en kryptovaluta som Cosmos, hvis man forstår, hvad den gør, og hvilken værdi den udgør for brugeren. Altså bør rådet nok være: Køb Cosmos, men kun når du forstår, hvorfor andre også vil købe Cosmos.

Den fortælling er dog noget sværere, når det kommer til Cosmos. Kryptovalutaens primære opgave er nemlig at agere bindeled mellem andre blockchains og kryptovaluta. Det vil altså sige, at succes for Cosmos afhænger af en succes for kryptobranchen som helhed. Hvis du tror på det, så køb Cosmos. I det tilfælde er det nemlig fuldstændig uomtvisteligt, at der bliver brug for et projekt som Cosmos.

Hvis du altså, efter at have lært om kryptovaluta, stadig tror på projektet og de grundlæggende værdier, så køb Cosmos. Vær dog opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er en kortsigtet investering, som mange mindre og mindre teknologisk avancerede kryptovalutaer ville være. Det kan altså godt være, at det nye køkken må vente en smule. Til gengæld kan du forhåbentlig meget mere end det, når først Cosmos bliver relevant for verdensøkonomien.