Hvilken sæson skal man kontakte en anlægsgartner?

Hvilken sæson skal man kontakte en anlægsgartner?

juli 25, 2022 Slået fra Af Josefine

Der er intet bedre end at bruge tid ude i det fri på de varme dage. Hvis du er heldig nok at eje en have, så er det oplagt at bruge masser af solrige timer i smukke omgivelser. Mangler haven en kærlig hånd?

Lad en anlægsgartner klare alt havearbejdet for dig, så du kan læne dig tilbage og se haven tage form, uden at du behøver røre en finger.

Kontakt din anlægsgartner i de varme måneder

En anlægsgartner arbejder hele tiden, men der er ikke meget sjov ved at være i haven, når kulde og regn hærger det danske vejr. Derfor er det en god ide at kontakte din anlægsgartner, når de varmere måneder melder sig.

Hvis du for eksempel gerne vil have haven klar til sommerfest og familiehygge, så kan du kontakte din anlægsgartner i forårsperioden, hvor de varmere dage begynder at melde sig. Det er også i denne sæson, at mange blomster og planter trives storartet, så det er det optimale tidspunkt at begynde havearbejdet på. Kontakt de dygtige anlægsgartner Søborg og få en erfaren gartner hjem til dig for, at gøre din drømmehave til virkelighed.

Skræddersy din havedrøm

En anlægsgartner tager din vision og dine ideer og gør dem til virkelighed. Vil du gerne have en stor rummelig have med masser af plads til udeliv? Er du vild med planteliv og blomster og ønsker en farverig have? Måske har du planer om en smuk terrasse, hvor venner og familie kan samles under eftermiddagssolen.

En anlægsgartner har god erfaring med alle typer af haveprojekter, så det er bare om at finde den rette stil, som passer til dit hjem. Kontakt din anlægsgartner i god tid så i sammen kan besigtige haven og aftale, hvilke muligheder der er for jer.

Din anlægsgartner kan hjælpe dig med vedligeholdelsen

En anlægsgartner har god faglig viden omkring alt det grønne. Der er for eksempel forskel på, hvornår større træer og buske foretrækker at blive beskåret. Det er ikke sikkert at alle haveprojekterne kan ordnes på en og samme tid, da mange planter og blomster har sæsonbestemte perioder, hvor de trives bedst.

Dette kan din anlægsgartner rådgive dig i, og i kan i fællesskab aftale, hvornår eventuelle beskæringer og plantning skal foregå. Hvis du akut står og mangler en anlægsgartner til at klare pludselige havekatastrofer, så kan gartneren naturligvis rykke ud snarest muligt, og klare ærterne for dig.