Nyt haveanlæg med tilbygninger og flisebelægning

Nyt haveanlæg med tilbygninger og flisebelægning

august 29, 2022 Slået fra Af Josefine

Drømmer du om et nyt haveanlæg komplet med nye tilbygninger og flisebelægning, er der mange ting du bør overveje, inden du går i gang på dit projekt med et nyt haveanlæg. Det gælder ikke mindst for hvad dine behov er, prisen og andre særlige omstændigheder, som du bør tage stilling til inden du går i gang.

 

Her i artiklen ser vi nærmere på nogle af de overvejelser du bør gøre dig, inden du går i gang med dit nye haveanlæg, så går du selv med overvejelser om et nyt haveanlæg, så læs med fordel med videre her i artiklen.

Undersøg dine behov

Det første du bør gøre er at undersøge dine behov, og om der er særlige behov at tage stilling til. Det kan eksempelvis være nødvendigheden af, at en ny indkørsel kan bære vægten fra din bil, eller at indkørslen er bred og stor nok til, at din bil kan komme ind og ud.

 

Dine behov er mange gange afgørende for dine muligheder, og kan samtidig være begrænsende for, hvad der kan lade sig gøre. Derfor bør du altid som det første undersøge dine behov, så dit haveanlæg er tilpasset til dig.

Hvad ønsker du dig af dit nye haveanlæg

Efter at have undersøgt dine behov kan du overveje hvilke elementer, du ønsker at have i dit nye haveanlæg. Vi har allerede været inde på en indkørsel, men der er mange former for belægning af fliser, som kan være en god tilføjelse til dit haveanlæg.

 

Det gælder ikke mindst for gangarealer rundt og huset og i haven, der kan forbinde alle havens elementer. Dertil kan en praktisk og flot fliseterrasse være et oplagt valg til et haveanlæg, når det er tid til at nyde livet med familie og venner i haven.

 

Tilbygninger er også et oplagt valg når det kommer til et nyt haveanlæg, med alt lige fra carporte, haveskure til træterrasser, legestativer og meget andet. Til terrassen, uanset om der er tale om en fliseterrasse eller en træterrasse, kan en overdækning være en god tilføjelse, så man også kan sidde i haven på de regnfulde dage.

Prisen på en havemand

Prisen på en havemand er i omegnen af 500 kr. i timen. Prisen kan både være højere og lavere, men en pris på 500 kr. i timen for en havemand, er en ganske god timepris at tage udgangspunkt i, når det kommer til prissætningen af en havemand.

 

Vær opmærksom på at prisen udelukkende vil inkluderer arbejdskraften fra en havemand, og ikke udgifter forbundet med behovet for maskiner såsom gravemaskiner. Dette vil komme til en merpris, og prisen på 500 kr. i timen for en havemand, er altså udelukkende prisen for en havemands arbejdskraft.