Skift til spots og spar energi

Skift til spots og spar energi

december 1, 2022 Slået fra Af Josefine

Spots – og i særdeleshed LED spots – er en belysningstype, som er ved at erstatte de traditionelle pærer. Det er der flere grunde til; LED spots holder nemlig længere og bruger mindre energi end andre pærer, hvilket både er bedre for miljøet og din pengepung. Ikke alene er spots et godt valg miljømæssigt, de giver også en funktionel belysning.

Spots til arbejdsbelysning og accentbelysning

LED spots giver en god arbejdsbelysning, men er også gode til accentbelysning, der er med til at skabe atmosfære i et rum. Sæt spotlight på objekter eller områder i hjemmet, som du ønsker at fremhæve. Vælger du et skinnespot-system, kan du let og hurtigt dreje lyset derhen, hvor du vil have det. Har du lavt til loftet? Indbygningsspots er perfekte til at tilføje lys til et rum uden at optage for meget plads. Du kan installere indbygningsspots i loftet eller på væggen. Indbygningsspots er også en god løsning til belysning under overskabene i køkkenet, så du får funktionelt lys til dine arbejdsområder.

Brug spots udenfor

Udendørs spots er en effektiv måde at belyse haver, terrasser og gangarealer. Udendørs spots kan forbedre belysningen af områder udenfor, både for at gøre det lettere for dig selv og dine gæster at navigere i mørke, men de kan også fungere som tyverisikring. Der er ikke noget, indbrudstyve hader mere end et hus med masser af udendørs belysning, der gør dem synlige for naboer og forbipasserende.

Praktisk og miljøvenlig belysning

LED spots er en god løsning, både miljømæssigt og økonomisk. LED spots giver et godt lys og holder længere end glødepærer, så du behøver ikke skifte dem ud så ofte. De bruger mindre energi end glødepærer, hvilket giver et lavere elforbrug og dermed en lavere elregning. Du vil altså få en lavere elregning i det lange løb, hvis du vælger at lyse hjemmet op med spots.