Udsmyk stuen med din egen fotoplakat

Udsmyk stuen med din egen fotoplakat

februar 3, 2022 Slået fra Af Josefine

Er du kørt sur i de gamle billeder eller tomme, kolde vægge, kan en fotoplakat være løsningen til at få lyst stuen op med nogle flotte farver og glade minder. Er det svært at finde billeder og andet pynt til at dekorere hjemmet med, som rummer ens personlige stil, er fotoplakater også en oplagt mulighed til at få skræddersyet sin egen indretning, så den er 100 % personlig. Denne artikel byder på fifs til at få designet og indrettet stuen med flotte fotoplakater.

Personlig fotoplakat i mange forskellige varianter

Lav din egen fotoplakat. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder. Du kan eksempelvis lave den som:

  • Portræt
  • Billede af personligt minde
  • Fotocollage
  • Landskabsbillede
  • Personlig kunst

Personlige billeder på væggen

Det er noget helt særligt at have personlige minder på væggen, som bringer smil på læben, hver gang man passerer dem. Har du nogle fantastisk gode billeder af dine børn eller dyr, vil det også være en perfekt og ekstremt billig måde at få et flot portræt op at hænge. Har i været på en fed ferie eller andre gode oplevelser, kan det også være flot med en hel fotocollage.

Design selv din egen kunst til væggene

Vil du gerne have dekoreret væggene med noget lidt mindre personligt, men som stadig afspejler din personlige stil, kan du vælge nogle flotte landskaber, som du har taget billeder af eller måske noget abstrakt, du har tegnet.

Sådan designer du din egen fotoplakat

Det er yderst nemt at designe en fotoplakat. Når man bestiller den online, er der typisk nogle skabeloner, man kan arbejde ud fra. Dette gør det nemt at lave den perfekte opsætning. Dette kan både klares fra en computer og en smartphone. Selve processen med at designe en fotoplakat foregår således:

  1. Det første punkt går ud på at udvælge de billeder, du ønsker skal indgå i plakaten.
  2. Dernæst skal du bestemme dig for hvilken størrelse, du ønsker dig.
  3. Så er du klar til at lave opsætningen. Dette gøres let med de forudindstillede skabeloner.

En fotoplakat er en meget billig og personlig måde at indrette sit hjem med. Du kan skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. Går du efter et mere sensuelt udtryk, kan du vælge at få din plakat printet i sort/hvid. Det er også en god mulighed for at give en personlig gave til en, du holder af.