En kort guide til at starte en tømrervirksomhed

En kort guide til at starte en tømrervirksomhed

oktober 24, 2022 Slået fra Af Josefine

Inden for de næste par år forventes tømrerbranchen at vokse. Tømrerarbejde er meget efterspurgt, hvilket gør det til en fremragende forretningsmulighed. Vi har dig dækket, hvis du vil starte din egen tømrervirksomhed, men ikke er sikker på hvordan. Dette indlæg vil lede dig gennem de processer, der er nødvendige for at starte din egen tømrervirksomhed.

 

Når det kommer til at starte din egen tømrervirksomhed, er det kun halvdelen af ​​kampen at have den nødvendige erfaring og knowhow. Hvis du vil have succes på egen hånd, bliver du nødt til at få ekspertise og forståelse som virksomhedsejer.

 

At bruge tid på at undersøge din branche, marked og rivaler er vigtigt for at udvikle en forretningsplan. Det vil være nødvendigt at lave økonomiske planer og bestemme prisen. Du skal også budgettere for din virksomheds udgifter og omkostninger og udvikle en marketing- og salgsstrategi.

 

Husk din økonomi, når du starter et tømrerfirma

Du skal bruge penge for at tjene penge, når du etablerer en virksomhed. Omkostningerne ved at komme i gang vil variere afhængigt af din struktur og de mål, du har skitseret i din forretningsplan.

 

Du har muligvis allerede tilstrækkelige midler. Hvis det er tilfældet, skal du være stolt af dig selv. Du kan få brug for et lån for at få din virksomhed i gang, hvis du ikke gør det. Du kan danne et partnerskab, arbejde med en privat investor eller tilslutte dig en franchise. Dette vil bestemme omkostningerne ved at starte dit entreprenørfirma.

 

Hyr en god advokat og revisor

Når du starter dit firma, bør du sammensætte et team af professionelle til at hjælpe dig. Find en god revisor og advokat på dit marked, som har arbejdet i byggesektoren. Rådfør dig med din revisor for opmærkning og skattemæssige konsekvenser.

 

Det kan også være en fordel at finde en mentor, der er skiftet fra en håndværker til en virksomhedsejer. Det kan være en fordel, hvis du kan finde nogen, der er klar til at give dig råd og anbefalinger.

 

Registrer dit tømrerfirma

Bestem strukturen i din virksomhed. Spørg din revisor og advokat om fordelene ved at danne din virksomhed som et selskab frem for et enkeltmandsvirksomhed.

 

Inden du begynder at bruge dit valgte virksomhedsnavn, skal du kontrollere, om det er tilgængeligt. Du skal også købe en professionel hjemmeside, så du bør også tjekke, om et webdomæne med dit firmanavn er tilgængeligt, derefter kan du markedsføre din virksomhed online.

 

Sørg for at få gyldige forsikringer til din virksomhed

Tømrerarbejde er en højrisikobranche, og du som ejer er ansvarlig, hvis noget går galt. Du vil gerne være sikker på, at dine ejendele er tilstrækkeligt forsikret. Du skal i det mindste have ansvarsdækning for at beskytte dig selv mod de store omkostninger ved en retssag, hvis nogen kommer til skade som følge af din virksomhed.

 

Arbejdsskadeforsikring er påkrævet, hvis du har ansatte. Du vil gerne holde dit værktøj og udstyr sikkert mod tyveri, beskadigelse og tab. Når dit værktøj er i dit forretningssted, dækker erhvervsforsikringen dem typisk.

 

Erhvervsmarkedsføring

Dagens markedsføring involverer mere end blot at stole på mund-til-mund-henvisninger. Hvis du vil starte en virksomhed, skal du markedsføre den digitalt. Dette indebærer at registrere et domænenavn, oprette et virksomhedswebsted, gøre krav på dine profiler på sociale medier og bruge penge på betalte kampagner.

 

Du kan selv administrere denne sektion af din organisation, hvis du har et talent for digital markedsføring, eller du kan outsource det til et SEO-firma eller en person med online markedsføringserfaring.