Hvis du vil have noget gjort, så gør det selv

Hvis du vil have noget gjort, så gør det selv

marts 16, 2022 Slået fra Af Josefine

Gør det selv manden – det er mig

Min kone siger, at hun er rigtig glad for at have en rigtig gør-det-selv-mand. Ovenikøbet har hun en grøn mand. Det vil ikke sige, at jeg er fra det ydre rum, men at jeg netop er fra denne planet og er godt klar over, at jeg skal tage mig godt af denne her klode ved at leve grønt.

 

Når jeg skal ordne noget i huset, så tager jeg mine gode bambus strømper på, og hvis det er koldt, og jeg skal lave noget i haven, så tager jeg mine bambus sokker på. Det, ved jeg, gør min kone rigtig glad, for bambus er øko-venligt materiale. Hun hjælper mig til at blive bedre til at tage mig af miljøet.

Gør det selv kvinden – det er min kone

Min kone er en rigtig skat. Hun kan utroligt mange ting, og jeg sætter meget pris på hende, det må jeg sige. Hun har styr på værktøjskassen, og på den måde er vi lige. Jeg er nemlig så heldig, at min kone både sætter pris på, at jeg har hænderne godt sat på, og at hun også selv har hænderne godt sat på. Vi er ikke håndværkere, men vi kan sagtens arbejde med vores hænder. Faktisk, så er vi begge akademikere, og vi er nok det, man ville betragte som ret hard core intellektuelle.

 

For længe siden tog vi den beslutning, at vi ville være så uafhængige som muligt. Det betyder ikke,at vi ikke er glade for andre mennesker, for det er vi, og vi inviterer tit gæster, men det betyder, at vi ville kunne klare os rigtig godt under en eventuel apokalypse, fx en zombie-apokalypse. Nu pjatter jeg lidt, men I ved nok godt, hvad jeg mener. Det er rart at kunne gøre tingene selv.

Håndværkertilbuddet – det var vores hus

Hold da op, vi var noget berørte, da vi så vores hus for første gang. Vi havde ikke købt det, men vi havde arvet det fra min gamle tante Odilie. Hun var en skøn og meget excentrisk dame, det må jeg sige. Derfor havde hun nok ikke gået så meget op i at reparere ting. I stedet havde hun anskaffet sig ting. Det er ikke for meget at sige, at hun var lidt af en hamster. Derfor har vi virkelig haft vores at se til med det hus, og jeg sender da også ofte tante Odilie en kærlig tanke, fordi hun jo netop er en stor del af grunden til, at vi kan så meget, som vi nu kan. Det hus var simpelthen et håndværkertilbud uden lige, da vi fik det, og det endda helt gratis.