Tip til at vælge en god, billig maler i Køge

Tip til at vælge en god, billig maler i Køge

marts 21, 2022 Slået fra Af Josefine

Om du lige er flyttet i nyt hus i Køge eller blot ønsker at få malet dine slidte, hvide vægge i en ny farve, så er det en god ide, at få hjælp fra et malerfirma. Det giver nemlig ro i maven, at maler-jobbet bliver udført professionelt. Men det at finde det rigtige firma til dit job kan være svært, så derfor får du her et par tips til, at finde en god og billig håndværker eller maler i Køge:

Google maps er din ven.

Hvis du er på jagt efter en håndværker, der skal lægge et punktfundament til dit nye haveskur eller en maler Køge, der skal kunne male samtlige af væggene i dit hus, så kan det være en god ide, at slå “maler” eller “tømrer” op i Google Maps. På den måde kan du finde ud af, hvor langt væk hjælpen er at finde. Yderligere giver Google Maps dig de oplysninger, som du skal bruge om det firma, som du er interesseret i: deres website, telefonnummer, adresse osv.

Vid på forhånd, hvad du vil have et tilbud på

For at få et godt tilbud fra en håndværker – enten til dit Punktfundament eller til at få malet dine vægge, så er det altid en god ide, at have læst op på, hvad det er du helt præcist ønsker, at få et tilbud på. På den måde virker du som en, der har styr på tingene, og derfor ikke som en person håndværkeren kan løbe om hjørner med.

Få tilbud fra samtlige håndværkere

Når du skal finde en god og billig maler Køge eller en håndværker, der kan lægge et stabilt punktfundament til en god pris, så er det vigtigt at du indhenter tilbud fra samtlige håndværkere og malere. På den måde kan du først og fremmest selv holde styr på, hvem der er dyrest og hvem der er billigst, men du kan også sænke priserne ved nogle af håndværkerne ved, at få dem til at konkurrere internet om, at give dig det bedste tilbud. Alle vil jo gerne have jobbet, og derfor skal de nok give dig et endnu bedre tilbud i anden omgang.