Sådan får du slidstærke gulve på din arbejdsplads

Sådan får du slidstærke gulve på din arbejdsplads

juni 21, 2022 Slået fra Af Josefine

Hvis du ejer en virksomhed, der befinder sig inden for industrien, er det særdeles vigtigt, at du har nogle slidstærke og solide gulve. Et industrigulv skal være i stand til at holde til tunge tryk, væskeudslip og meget mere. Derfor er det bestemt heller ikke materialer, der egner sig som industrigulve. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvilken slags materiale du skal vælge til dit industrigulv, kan du læse mere i det nedenstående.

Disse gulvtyper er velegnet som industrigulv

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket materiale du vælger som industrigulv. Et industrigulv vil unægtelig blive udsat for langt mere end dit gulv derhjemme. Derfor bør du udvælge materialet med omhu og omtanke for den præcise branche, som du arbejder inden for.

Som udgangspunkt vil det altid være en god idé at vælge enten epoxygulve eller polyurethangulve. Det er begge materialer, der er utroligt slidstærke og holdbare, hvilket er særligt fordelagtigt, når de skal anvendes inden for industrien.

Fordelene ved et epoxygulv

Hvis du vælger et epoxygulv, vil du få et gulv, der er meget slidstærkt og holdbart. Derudover er epoxygulve også nemme at rengøre. Det er typisk en stor fordel i industrien, da det nedbringer antallet af timer, som rengøringspersonalet skal bruge på gulvpleje.

Udtryksmæssigt kan du få epoxygulve i alle tænkelige farver. Det giver dig mulighed for at få et gulv, der harmonerer perfekt med de øvrige farver i din bygning. Du har endda også mulighed for at få trykt firmaets logo eller anden skrift i gulvet.

Derudover har epoxygulve også den fordel, at de kan laves skridsikre. Det nedsætter risikoen for arbejdsskader markant. Hvis der derfor er meget fugtigt på din arbejdsplads, eller hvis der ofte er væskeudslip, kan epoxygulve muligvis være den rette løsning.

Fordelene ved et PU-gulv

Du kan også vælge at få et PU-gulv. Denne slags gulve er også meget holdbare og slidstærke. Derudover har de den store fordel, at de er stødabsorberede, hvilket gør dem meget komfortable at gå på. Hvis du derfor har et personale, der står og går meget, bør du helt klart overveje, om PU-gulve ikke er den rette løsning så.

Hvis du har en produktion, der kører døgnet rundt, bør du også overveje PU-gulve på grund af deres høje slidstyrke og høje komfort.