Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed frem for alt

januar 6, 2022 Slået fra Af Josefine

Det er vigtigt at man kan føle sig sikker i sit hus. Det er stedet hvor man skal have mulighed for at koble af og ikke bekymrer sig om noget, i sine trygge rammer. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om hvis der går noget galt i dit hus, når du ikke er hjemme, eller hvis der sker et uheld. Især hvis du ofte forlader huset tomt, eller hvis du har børn som ikke forstår faren ved elektronik og ild, eller andet. Derfor er sikringer lavet. Denne enkle men geniale ting, kan sikre dig sikkerhed og tryghed i dit hjem. Det er utroligt vigtigt, da disse skader kan være meget mere end bare en blender der futter af og ikke kan mere, eller et lille stød. Det kan være livsfarligt med strøm. Det kan altså give katastrofale skader på personer, såvel som ting og materialer. Det kan være det som starter en brand i hjemmet, hvilket igen ikke kun kan gå ud over alle dine ejendele, men det kan også være livsfarligt for alle beboere i huset.

Der er flere måder at gøre det på

Helt simpelt, hjælper sikringerne med at stoppe faren der kan ske, hvis der sker et uheld. Det kan være hvis der sker en for høj belastning et sted i elektronikken, i dit hus. En gammel smeltesikring, er en sådan sikring der har en lille tynd tråd inden i, som vil smelte ved for høj belastning. Så afbrydes strømmen, da den ikke kan løbe igennem den lille tråd mere. Så skal sikringen skiftes, og du kan bruge din elektronik og stikkontakter igen. Automatsikringen virker på samme måde, men uden den lille tråd. Den kan automatisk frakoble strømmen ved for stor belastning. Når belastningen er ordnet, for eksempel ved at koble nogle elektroniske ting fra stikkontakten, hvis den er overbelastet med for mange ting, så kan du bare slå sikringen til igen. Her behøver du ikke at skulle skifte sikringen, men du kan blive ved med at bruge den samme igen og igen. Af automatsikringer er der et par forskellige. Forskellen er hvor stor belastning de kan tage, inden de slår fra. Nogle steder har man brug for at bruge en højere belastning, og så kan man vælge en sikring der passer hertil.

Altså er det også essentielt, at det er den rigtige sikring at du vælger til dit hus. Den sikring som du vælger, skal nemlig passe til den elinstallation, som du har i dit hjem. Men derfor er der også masser af mulighed for vejledning og hjælp. Hos Bels er der mulighed for kontakt og rådgivning, så du er sikker på at du finder den rigtige sikring til dig og dit hjem. Derudover er det også sikringer som er i topkvalitet, med mærker som Siemens. På den måde skal du ikke bekymrer dig om fejl og mangler fra dine sikringers side, eller om hvorvidt du har valgt den rigtige sikring. Du kan blive guidet hele vejen igennem, eller nemt vælge den du ved at du skal have. https://bels.dk/elartikler/tavlemateriel/automatsikringer