TEAMWORK OG VILD GLIMMERVÆG PÅ VÆRELSET

TEAMWORK OG VILD GLIMMERVÆG PÅ VÆRELSET

april 27, 2022 Slået fra Af Josefine

Da Mascha Vang og hendes familie flyttede til Kolding, krævede det at det nye hus fik sig en lille overhaling.

I den forbindelse fik børnene på matriklen lov til at skabe deres egen vilde væg på hver deres værelse.

Emilie har valgt denne blå glimmermaling, da blå er hendes yndlingsfarve, og hvilken pige er ikke pjattet med glimmer?

 

“Hvis man gerne vil lave noget sejt, cool eller imponerende overfor børnene, så er det altså en ret god måde at give dem noget helt særlig på, og så på en ret enkel måde.” 

 

Selvom familien har malere i hele huset, har de valgt selv at male denne væg på børneværelset.

“Jeg synes det er en god idé at skabe nogle sjove minder sammen fra start, og gøre noget sammen som ny familie, hvor vi også kan arbejde sammen alle sammen, og hjælpe hinanden.” skriver Mascha.

Malingen produceres af Primacol som vi forhandler her hos Gebenna. Denne glimmermaling hedder Let’s Shine og er fra vores dekorativ-serie. Her har vi et bredt udvalg af forskellige effektmalinger.

Emilie har valgt farven Montreal – en smuk, mat blå farve.

Det er lidt lettere at se glimmeret i virkeligheden, da effekten intensiveres alt efter hvordan lyset rammer sølvpartiklerne i malingen.

“Umiddelbart ser den almindelig ud på væggen, når man ser den på afstand, men når man kommer ind i rummet, glimter det på en passende og smuk måde, uden at være hverken for lidt eller for meget.”

I følge Mascha kan enhver som har mod på at svinge en malerrulle eller pensel gøre dette. Malingen er klar til brug, der skal blot blandes det medfølgende glimmer i og røres rundt.

Sådan maler du en glimmervæg med Let’s Shine Glimmermaling på et par timer:

Let’s Shine glimmermaling fra Primacol er en dekorativ vægmaling som glitrer med tusindvis af helt fine, små guld- eller sølvpartikler. Effekten er meget subtil og intensiveres med lyset. Det lyder skørt, men når du først går ind i et værelse som er malet med Let’s shine glimmermaling, kan man faktisk ikke se glimmeret med det samme. Effekten af glimmeret i malingen er perfekt elegant og underspillet.

Let’s Shine glimmermaling fungerer fuldstændigt som en almindelig tonet vægmaling – her medfølger der dog en pakke glimmer til maling som blandes i. du kan dermed selv styre hvor meget eller hvor lidt glimmer du vil have i malingen.

  • Åben bøtten med maling og rør den grundigt igennem
  • Tilføj indholdet af glimmeret i det medfølgende brev. Du finder dette brev mellem de to låg.
  • Produktet gennemrøres endnu engang – dette skal gøres varsomt, så glimmeret fordeles jævnt.

Vi anbefaler at du maler væggen ad to omgange med Let’s Shine glimmermaling.