Tip til at vaske bil – Hvordan kan man lære at  vaske sin bil mere grundigt.

Tip til at vaske bil – Hvordan kan man lære at vaske sin bil mere grundigt.

juni 14, 2022 Slået fra Af Josefine

Når man skal vaske sin bil så er det vigtigt at man har styr på forskellige elementer

En bilvask indeholder forskellige elementer, fordi at man skal have styr på forskellige processer undervejs.

Den første process, handler om at vaske bilen fra urenheder. Dette er nemmere at gøre ude på bilen. Det betyder, at man kan vaske bilen lettere når man har at gøre med en udvendig bilvask

Hvorfor er det nemmere at foretage en udvendig bilvask

Når først man bevæger sig ind i bilen støder man på en masse forhindringer. Det er forskellige forhindringer alt efter hvilken bil man benytter sig af, men det er some regelt de samme ting som man støder på .

Bilsæder er en forhindring. Ikke nok med de står i vejen når du er i gang med din støvsugning af bil så vil du også opleve at det er sværere at vaske ting af sæderne. Overfladen på bilens udvendige flader er meget lette at vaske af, fordi de er lavet af metal, og når først stoffet bliver blødt, så er det sværere at vaske det ligesom det er tilfældet på bilsæderne. Skal du støvsuge bilen, har man en fordel når det kommer til  at fjerne ting fra bilsæderne. En af problemerne med bilsæder er at ting kan falde ned i stoffet under overfladen, og det kan ikke vaskes med traditionel vis. Med en støvsuger kan man bruge lufttrykket til at få det op uden at støvsugeren behøver at røre ved det areal som man prøver at gøre rent.

Hvornår bør man foretage sin egen indvendige bilvask, og hvornår bør man ikke?

Når det kommer til ens indvendige bilvask, så er det godt at vide hvornår man selv bør give det et forsøg, og hvornår man direkte bare burde gå til en forhandler.

Starter man på det selv, og det ikke virker, så ender man med meget spildt tid.

Når man skal foretage sin egen indvendige bilvask, er det derfor vigtigt at tage et kig hen i mod sæderne og ens sanser.

Lugter sæderne, eller lugter bilen i andre arealer, så vil det være svært at fjerne lugten på egen hånd. Det kan nemlig sætte sig fast i stoffet i sæderne, og andre steder i bilen hvor man har stof.

Specielt hvis man har ladet det tørre, bliver det væsentligt sværere at fjerne. Er det en mild lugt, kan man køre med åbne vinduer, eller få en bil perfume til at sidde i vinduet, og håbe på det går over af sig selv.

Når lugten sidder i stof, så vil der dog gå længere tid før det er tilfældet.  Vælger man at køre med lædersæder er det sværere at fjerne.